VDI-MT 4066 Blatt 2
Hygiene requirements for the production and aseptic filling of beverages and dairy products - Hygiene training courses
Auf einen Blick
- Englischer Titel
-
Hygieneanforderungen an die Herstellung und aseptische Abfüllung von Getränken und Molkereiprodukten - Hygieneschulungen
- Erscheinungsdatum
- 2019-05
- Herausgeber
- Engl. VDI-Gesellschaft Verfahrenstechnik und Chemieingenieurwesen
- Zugehörige Handbücher
- Seitenanzahl
- 12
- Erhältlich in
- Deutsch, Englisch
- Kurzreferat
-
The high hygienic demands of production and aseptically filling of microbiologically sensible beverage and dairy products require a personnel's extended knowledge and experience. It is recommended to provide hygienic courses of category A and category B described in this standard in the contract for the hygienically oriented planning, construction, operation and maintenance of plants for production and filling of beverage and dairy products. Subjects of a course according to this standard are VDI 4066 Part 1 (beverages) and VDI 4066 Part 4 (dairy products).